BeeDynamic kursene tar form

posted in: Nyheter | 1
Close  up!
Close up!

BeeDynamics vokser fram! Nå er de fleste helgene i boks – med fantastiske lærere fra nær og fjern. Etter hvert som vi nå får de siste brikkene på plass, blir helgene lagt inn. Da ser du hva du kan glede deg til!

Biene trenger oss! Jorda trenger oss! Og vi trenger dem. Vi har alltid vandret sammen. Den veien vil vi gå med BeeDynamic. Det er en spennende vei, enspirituell vei. Du risikerer å bli forandret underveis. I alle fall er du garantert å lære noe helt nytt. Vi henter innkunnskap og erfaringer fra de som har gått en bit av bieveien. Biter som ikke så mange har gått. For tiden er ny. Og krevende. For bier og mennesker. Noen går foran og finner nye løsninger på nye utfordringer. BeeDynamic vil knytte bånd – mellom de som har gått en vei og de som vil gå en vei, mellom bier og mennesker. Solveien. Bieveien. Menneskevein. Og DU er invitert med på vandring!

 

photophilde/3675937000/in/gallery-131564653@N06-72157650606242560/

One Response

  1. Ingelin Vestly
    |

    I disse dager legger vi kabalen med alle kursene.

    Nå kan vi begynne å legge ut detaljert kursinformasjon, og beskrivelser av kursholderne!

    Så gøy at alle vi har spurt til nå takker ja…