Adventstid med Biene

posted in: Nyheter | 0

 

voksdyr til krybben

Frosten har kommet, og biene samler seg om sitt livs midtpunkt, sin dyrebare mor, Biedronningen. Igjennom kalde netter og bitende, kalde vinder vil de holde seg i vinterklasen,- fordi hun er der. Uten henne, intet samlende midtpunkt, og de ville ikke komme igjennom vinteren. Vi i bieskolen for Dynamisk Birøkt feirer åpningen av Adventstiden med en helg viet til Dronningmysteriene. Den klarsynte bieforskeren Karsten Massei kommer og deler av sine iaktagelser og innsikt, og vil gi hjelp til ulike meditasjoner for å støtte biene igjennom vinteren. Også klarsynte Franziska van der Geest er i Norge denne helgen, og vil gi av sin innsikt til elementarvesenverdenen knyttet til bifolkene. Vi skal også dyppe lys, og lage Julekrybbe for biene. Vel møtt til Boklansering av “Bienes gaver” kl 18-20.30 i Fastingsgate 4. på fredag 27. November, eller til Dronningmysterie-helg i Ås, lørdag 28. og søndag 29. November fra 11-17. Kle dere godt, vi er mest ute. Påmelding til; ingelin.vestly@gmail.com

cd7ef419b222aaf037c87bfd1bd4c9d3