Ingelin “Melissae” Vestly er født I 1980. I dag birøkter, eurytmist, pedagog, homeopat og Klinghardt-terapeut. Hun bor på sin lille hyttegård sammen med Renzo Celani og datteren Gioja, et par hester, noen sauer, hunder, høner, ender, kaniner, påfugler – og bier. Derfor har hun i denne sammenhengen tatt mellomnavnet Melissae. En ekte bie.

Dyrene har vært med henne siden hun som liten gråt seg i søvn i sorg over ikke å få en gris. Tidlig ble hun “mor” til alskens små og litt større mer eller mindre vanlige husdyr; ingen ble overrasket da hun kom hjem med en fugl på skulderen som siden fløy ut og inn av huset og alltid møtte henne når hun gikk av bussen. Ganske tynne armer har tatt mange tunge løft, både på egen «gård» og i praksis på biodynamiske gårder. Som ung jente i landbrukspraksis valgte hun og venninnen å møkke barbeint i fjøset. Letter å vaske føttene enn støvler og klær…

I mange år har hun forberedt seg på å ha bier. Endelig er hun der! Samtidig har drømmen om å skape en utdanning for spirituell birøkt, i samarbeid med noen av alle de usedvanlige og fantastiske birøkterne som finnes rundt omkring I inn- og utland, vokst seg sterkere. Nå er den også der!

Ingelin har reist mye. Jorden rundt. Studier i England og Tyskland. Nå har hun landet sammen med biene ved Årungen i Ås, hvor hun bygger opp Casa Åroel, et kombinert hjem og seminarsted, sammen med Renzo. Der vil de fleste av kurshelgene finne sted – når vi ikke reiser til Alm Østre for å bygge Sunhives med biodynamisk rug fra garden eller samles I Birøktens hus på Kløfta sammen med birøkterlaget og biodynamisk forening.

Det blir en spennende reise! Hilsen Mamma Marianne

Ingelin2